maanantaina, syyskuuta 01, 2008

Koh Tao

Lang Khai Bay oli snorklailuun varsin sopiva paikka. Kivikkoinen rantavesi tarjosi paljon nähtävää. Kaloja ja muita vedenalaisia örkkejä oli tarjolla montaa eri sorttia. Lisäksi Hege bongasi pohjasta itselleen komeat aurinkolasit! Pari päivää vierähtikin oikein leppoisasti snorklaillen ja skubuilla saarta kierrellen. Saireen niminen pääranta ei kovin paljon houkuttanut muuhun kuin hankintojen tekemiseen.

Hieman ruuhakisemmalla sukellusteollisuusrannalla (Chalok Baan Kao) paikallistettiin illalla hieno ruokalinjasto, josta sai mättää pleitille mättöjä sekä grillauttaa hiilillä kaloja sekä vartaita. Lopuksi koko komeus viedään kassatätien ihmeteltäväksi ja arvontojen päätteeksi suoritetaan maksu. Lautaselle ei tullut hintaa kuin 2-4 euroa riippuen syöjän ahneudesta.





7-11 supermarketissa törmättiin kolmeen sakemanniin, joiden kanssa jäätiin kaupan edustalle porisemaan. Olimme kävelemässä rannan suuntaan paikallista panimotuotetta nauttien kun näillä pituuspiireillä suosittu ukkossuihku (eng. thunder shower) pääsi yllättämään, joten evakuoiduttiin pikavauhtia meidän terdelle. Tume rupesi välittömästi huudattamaan humppaa (Eläkeläiset) saksaksi koska he eivät olleet kuulleetkaan koko orkesterista vaikka se onkin kovin suosittu pumppu heidän kotiseuduillaan. Saksanpoika Timo innostui Das Modelista niin paljon, että vaati saada sen itselleen sähköpostiin, mutta pistimme paremmaksi ja latasimme koko levyllisen kameran muistiin tietokonetta hyväksi käyttäen. Ilta jatkui ilman ulkomaan vahvistuksia Castle partyissa yhden Sangsom bucketin verran.



Panorama-otos läheisestä kolmen saaren setistä, joita yhdistää hiekkakaistale





4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Bangkokiin julistettiin hätätila mellakoiden vuoksi ja mellakoijat uhkaavat eristää lentokentät. Tuskin mitään vakavaa mutta pitäkääs poistumisreitit kunnossa!

-Lortsu2

Hege kirjoitti...

Joo perkeles. Tulin nettiin niin sattu kanssa silmään moinen uutinen. Meidän pitäs ilmeisesti mennä tossa viikonloppuna jo Bangkokin läpi, mut saa nähdä kuin käy...

Anonyymi kirjoitti...

Maaginen yökuva.

Hege kirjoitti...

Uudessa postissa on vielä maagisempi.