torstaina, syyskuuta 04, 2008

Koh Phangan

Saavuttiin tunnin katamaraaniporistelun jälkeen Thong Salan satamaan Koh Phanganille. Vastassa oli joukkueen vahvuinen osasto valmiina tarjoamaan taxia, bungalowia ym. sirkushuveja. Ohitimme nämä ja siirryimme tarkastelemaan kaupungin skubuvalikoimaa. Pienen hintojen tarkastelun jälkeen vuokrasimme kaksi uudenkarheaa pöristintä hintaan 170THB/päivä. Paukattiin aluksi pariksi yöksi Chaloklamiin, josta suoritimme tiedustelua seuraavaa majapaikkaa varten. Lähistöltä löytyi mukava pieni poukama ja teimme varauksen eräästä Coral Bayn bungalowista ja sen otti vastaan ylävitosta lyövä Thai-rasta. Omalta kuistilta on suora näkymä merelle ja kaikki tarpeellinen löytyy (kylppäri, fani ja sähkö). Sähkö tosin toimii vain klo 18:00-06:00 välisenä aikana, mutta se ei ole aiheuttanut minkäänlaisia toimenpiteitä eikä ongelmia. "No worries".

Juha Föhr järjestää melkein joka ilta taivaanrantaan varsin pärisyttäviä ja psaikedeelisia vaaka- ja pystysalamia, joita on rauhoittava seurata paikallisen panimotuotteen kanssa. Mutta jos em. luonnonilmiö osuu kohdalle niin "aikuinen mieskin säntää kirkuen peiton alle ja koittaa olla kastelematta lakanoita", niin kuin Ling Barin ainoa työntekijä Joe asian ilmaisi.

Thai-rasta kertoi heti kättelyssä tekevänsä bambutatuointeja ja ruvettiin selaamaan kansioita läpi. Tume innostui ideasta niin kovasti, että jo seuraavana päivänä bambu heilui ja pohkeen ympärille ilmestyi näyttävä tatuointi. Bambullla tehtävä tatuointi ei ärsytä ihoa lähellekkään yhtä paljon kuin länsimaissa suosittu kone. Minkäänlaista turvotusta ja punaa ei voitu havaita missään vaiheessa.









4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Stocks Penny tarvitsee apua.

Mikset Heke ottanu tatskaa?

Anonyymi kirjoitti...

joo pistäs "Lortsu2" rintaas, ihan näin respektin vuoksi.

Ville kirjoitti...

melko perverssin oloiset kumiläpyskät olette löytäneet jalkoihin...

Anonyymi kirjoitti...

Ootteko työ kuallu vai miksei tuu päivitystä? Ei kait teil oo oikiasti kivaa siel, ettei ehri koneen äärelle istumahan?

T: Vaasalainen homeperse.